Conference League

Οργή στην Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Χτύπημα κάτω από τη μέση η απουσία κόσμου με τον ΠΑΟΚ»

Εμφανώς ενοχλημένοι και εκνευρισμένοι με την απόφαση της Κυβέρνησης της Σλοβακίας να επιτρέψει την παρουσία μόλις 200 θεατών στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε η διοίκηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας βρέθηκε προ... εκπλήξεως από την αιφνίδια απόφαση της Κυβέρνησης της Σλοβακίας να επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (25/11, 19:45) για την 5η αγωνιστική του Conference League με μόλις 200 φιλάθλους στις εξέδρες του «Tehelne pole».

Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός για την απόφαση αυτή, η οποία πάρθηκε μετά τα άσχημα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στη χώρα, με τη διοίκηση του συλλόγου να τονίζει πως η απόφαση αυτή προκαλεί τεράστιες αθλητικές και οικονομικές απώλειες στην ομάδα, καθώς τα εισιτήρια είχαν ήδη πουληθεί.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμότρικ, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, ο οποίος κάνει λόγο για χτύπημα... κάτω από τη μέση, αναφέροντας πως άπαντες είναι αηδιασμένοι και απογοητευμένοι με την εξέλιξη αυτή.

«Δεν έχω λόγια, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όπου αντιμετωπίσαμε τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη παρουσία μόνο 200 φιλάθλων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, δεχθήκαμε κυριολεκτικά ένα... θανατηφόρο χτύπημα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x